Piva na čepu

Aktuální nabídka piv na čepu

0,3 Antošův Ležák 11,8 … 22,-
0,5 Antošův Ležák 11,8 ... 32,-
0,3 Černé poupě 12 .........25,-
0,5 Černé poupě 12 .........35,-

0,3 Polotmavá 13...........23,-
0,5 Polotmavá 13 .……… 33,-
0,4 Bohemia Pale ALE....41,-

0,4 Honey pink Pale Ale....46,-
0,3 Tlustý netopýr 17........37,-
0,3 Nealko pivo ………….... 30,-

nabidka piv ochutnavka

Povídání o pivu

Antošův ležák - 11,8% EPM

Je naším nejžádanějším pivem.
Jedná se o tradiční český světlý ležák, vyznačující se plnou chutí a jemnou, ale přesto výraznou hořkostí.
K jeho výrobě je použito výhradně nejkvalitnějšího chmele z nedaleké žatecké oblasti a světlých sladů z moravské Hané.
Lahodnost našeho ležáku umocňuje výborný říz a hustá bílá pěna.

Polotmavá 13° - 13% EPM

Toto pivo je naším příspěvkem do stále populárnější kategorie polotmavých (granátových) spodně kvašených piv.
Jeho příjemná nižší hořkost je v dokonalé harmonii s lehkou chutí karamelu, oceňovanou především ženami.
Měděná barva lahodí oku každého milovníka dobrého piva.

Slánský Rarach - 10,2% EPM

Myšlenka vzniku 10. stupňového piva přišla přímo od hostů Pivovaru Antoš a proto i jméno bylo
vybráno z nápadů nejen slánských obyvatel.
Slánský Rarach se řadí mezi poctivou českou "desítku".
Svou plnou chutí a výraznou hořkostí se stal velmi oblíbeným v teplých letních měsících.
Pivo je vařené ze dvou druhů sladů (bavorský a plzeňský) a chmeleno dvěma druhy žateckého chmele.

Letní slánská pšenka – 11% EPM

Jedná se o speciální svrchně kvašené pšeničné pivo bavorského typu.
K výrobě je použito kromě ječných sladů i sladu pšeničného.
Kvašení obstarají speciální svrchní kvasnice, a díky nim můžeme v pivu objevit stopy chuti hřebíčku a banánu.
Chmelení je nižší.
Pšeničná piva jsou celkově jemnější, velmi pitelná a výtečně „hasí" žízeň v teplém počasí.
Charakteristický je také zákal, vyšší obsah CO2 a hustá trvanlivá pěna.
Doporučujeme ochutit plátkem citronu. Lehká nakyslost této specialitě opravdu sluší!

Miláček ALE
Tento svrchně kvašený světlý speciál má díky vyváženému použití koriandru a chmele Chinook, velmi příjemnou ovocno - kořeněnou chuť.
K výrobě je použit plzeňský slad a dva druhy chmele, které způsobují vyšší hořkost piva
Kvašení obstarávají svrchní kvasnice

Summer Ale
Svrchně kvašený ALE je letní novinkou pivovaru Antoš pro letošní rok.
Na jeho výrobu byly použity slad plzeňský, karamelový a vídeňský a novozélandský chmel Nelson Sauvignon, který má velmi specifické aroma a byl pojmenován podle vína Sauvignon Blanc.
Pivo má silnou ovocnou chuť a vůni po angreštu, připomínající bílé víno.

Tlustý netopýr IPA -
Svrchně kvašená žitná IPA měděné barvy.
Díky použití žitného sladu a studenému dochmelení má velmi výraznou a hořkou chuť a velmi hustou konzistenci.
IPA dostala několik ocenění a to poslední právě letos v červnu na soutěži Pivo České republiky v kategorii ALE a IPA